Bijna 7 jaar geleden, 02 juli 2014, werd onze rasvereniging opgericht. Op dat moment had DPHCN een handvol leden.
Nu kan het bestuur met veel trots laten weten dat DPHCN op vrijdag 19 maart 2021 haar 750e lid heeft mogen verwelkomen! Een prachtig ledenaantal voor onze nog jonge vereniging.

Door Covid-19 was het vorig jaar niet mogelijk om elkaar te ontmoeten op een van onze activiteiten. Gelukkig hebben wij wel ons 5-jarig jubileum tijdens de Kampioensclubmatch in 2019 heel feestelijk kunnen vieren. Wij kijken daar met veel plezier op terug.

Ondanks dat onze activiteiten niet door konden gaan en wij ook dit jaar beperkt worden door Covid-19, blijven onze leden betrokken bij DPHCN. Daar zijn wij erg blij mee! In ons prachtige clubblad worden, naast informatieve artikelen, ook veel verhalen over Drenten geplaatst. Voor en door onze leden. Op deze manier wordt met elkaar meegeleefd en blijft een ieder op de hoogte. Ook online wordt contact gehouden.

Onze vereniging heeft een mooie toekomst voor zich: nieuwe, startende fokkers melden zich aan, nieuwe leden weten ons te vinden.
Er zijn goede contacten opgebouwd met o.a. de Raad van Beheer. En niet te vergeten; onze enthousiaste leden. DPHCN staat als een huis!

Henk Kamperman
Voorzitter DPHCN