Kampioenschaps clubmatch 2021

Laden Evenementen

Elk jaar organiseren wij onze Kampioenschaps Clubmatch (KCM) die inmiddels is uitgegroeid tot het grootste Drenten Evenement van Europa. De KCM wordt georganiseerd onder de auspiciën van de Raad van Beheer op Kynlogisch gebied in Nederland.

De KCM is dé gelegenheid om je Drent te laten zien in een vriendschappelijke show competitie en de gelegenheid om heel veel Drenten bij elkaar te zien.

Wanneer en waar

In 2021 zal onze KCM op 11 september plaats vinden. Zoals gebruikelijk organiseren wij dit op het terrein van de Waltakke, Bolsbeekweg 7 in Lochem.

Kampioenspunten

Aangezien de KCM een officiële wedstrijd is zijn er Kampioenspunten te verdienen:
-2 CAC punten voor de beste reu en 2 CAC punten voor de beste teef van de show.
-1 jeugdpunten voor de beste jeugd reu en 1 jeugdpunten voor de beste jeugd teef van de show.
-1 veteranenpunten voor de beste veteranen reu en 1 veteranenpunten voor de beste veteranen teef.

Klassen

U kunt inschrijven in de volgende klassen (afhankelijk van leeftijd en/of resultaten van uw Drent)

-Jongste puppyklas
-Puppyklas
-Jeugdklas
-Tussenklas
-Openklas
-Gebruikshondenklas
-Kampioensklas
-Veteranenklas

Keurmeesters

De keuringen worden verricht door drie keurmeesters: Keurmeester ring 1: jongste puppy, puppy en jeugdklas Keurmeester ring 2: reuen overige klassen Keurmeester ring 3: teven overige klassen De namen van de keurmeesters zullen in de loop van de tijd bekend worden gemaakt op deze pagina.

BBQ

De KCM sluiten we traditioneel af met onze befaamde BBQ die door een keurslager wordt vormgegeven. U kunt zich daar apart voor opgeven. (doorgang van de BBQ hangt af van de Covid-19 maatregelen die op de dag van de clubmatch gelden)

Inschrijven

De inschrijving opent per 1 april 2021. Dit is ruim voor de zomervakanties zodat u dit evenement niet hoeft te missen.

Moet ik lid zijn om mee te doen aan de KCM?

Nee, u hoeft geen lid te zijn om mee te kunnen doen aan de KCM. Ook voor de BBQ hoeft u geen lid te zijn. Uiteraard waarderen we het zeer als u lid wilt worden indien u dit nog niet bent.

Overnachten

Op het terrein van de Waltakke is tevens de mogelijkheid om met tent, caravan of camper te overnachten. Voor de mogelijkheden kunt u op de website van de Waltakke verdere informatie vinden.

Inschrijven
Go to Top