Kampioenschaps clubmatch 2022

Laden Evenementen

Elk jaar organiseren wij onze Kampioenschaps Clubmatch (KCM) die inmiddels is uitgegroeid tot het grootste Drenten Evenement van Europa. De KCM wordt georganiseerd onder de auspiciën van de Raad van Beheer op Kynlogisch gebied in Nederland.

De KCM is dé gelegenheid om je Drent te laten zien in een vriendschappelijke show competitie en de gelegenheid om heel veel Drenten bij elkaar te zien.

Wanneer en waar

In 2022 zal onze KCM op 10 september plaats vinden. Zoals gebruikelijk organiseren wij dit op het terrein van de Waltakke, Bolsbeekweg 7 in Lochem.

Kampioenspunten

Aangezien de KCM een officiële wedstrijd is zijn er Kampioenspunten te verdienen:
-2 CAC punten voor de beste reu en 2 CAC punten voor de beste teef van de show.
-1 jeugdpunten voor de beste jeugd reu en 1 jeugdpunten voor de beste jeugd teef van de show.
-1 veteranenpunten voor de beste veteranen reu en 1 veteranenpunten voor de beste veteranen teef.

Klassen

U kunt inschrijven in de volgende klassen (afhankelijk van leeftijd en/of resultaten van uw Drent)

-Jongste puppyklas
-Puppyklas
-Jeugdklas
-Tussenklas
-Openklas
-Gebruikshondenklas
-Kampioensklas
-Veteranenklas

Keurmeesters

Deze zullen hier nog bekend worden gemaakt,

 

BBQ

Dit jaar organiseren we geen BBQ i.v.m. Covid19. 

Kind/Hond Show
Ook dit keer organiseren we de Kind/Hond show. Heeft jouw vader, moeder, opa, oma, tante of oom hun Drent ingeschreven voor de Kampioenschaps Clubmatch? Dan kun je meedoen met de Kind/Hond Show en laten zien wat een geweldig team jullie zijn! Meedoen kost niets extra’s.

Inschrijven

De inschrijving is geopend vanaf 1 april 2022. Dit is ruim voor de zomervakanties zodat u dit evenement niet hoeft te missen.
De inschrijving sluit op 27 augustus 2022 23:45 uur. Na deze datum kunt u zich niet meer inschrijven. Wacht dus niet te lang, want we kunnen hier geen uitzondering op maken.

Moet ik lid zijn om mee te doen aan de KCM?

Nee, u hoeft geen lid te zijn om mee te kunnen doen aan de KCM. Uiteraard waarderen we het zeer als u lid wilt worden indien u dit nog niet bent.

Overnachten

Op het terrein van de Waltakke is tevens de mogelijkheid om met tent, caravan of camper te overnachten. Voor de mogelijkheden kunt u op de website van de Waltakke verdere informatie vinden.

Inschrijven
Go to Top