De nakomelingendag wordt georganiseerd in het nieuwe complex van De Basiliek in Veenendaal. U bent welkom  vanaf 08:30 uur. Aanvang van de  nestkeuringen: 10:00 uur

 

De Basiliek, Wiltonstraat 56, Veenendaal

Hoe vindt u De Basiliek?
De Basiliek is gelegen vlak naast de A12, dus makkelijk bereikbaar per auto. Parkeren kan in de ruime eigen parkeergarage. En met Station Veenendaal-De Klomp op loopafstand èn een bushalte (bijna) voor de deur zijn de Basiliek ook met het openbaar vervoer goed te bereiken!

Komt u met de auto?
Vanaf de A12, afrit 23 (vanuit beide richtingen):
Ga rechtsaf richting Veenendaal-West. U rijdt nu op de Rondweg-West (N233). Houdt links aan. Sla bij het eerste kruispunt linksaf naar Grote Beer. Neem de eerste afslag links en ga gelijk rechtsaf naar de Fokkerstraat. Neem de derde weg links, dit is de Wiltonstraat. U vindt de Basiliek aan uw linkerhand. Parkeren kan gratis in de parkeergarage van de Basiliek.

Vanaf de A12, afrit 23a: U gaat bij de verkeerslichten richting Veenendaal-West. De twee volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor. Vervolgens slaat u de eerste weg rechts (Wiltonstraat). Vervolgens eerste links en dan eerste rechts. U vindt de Basiliek aan uw linkerhand. Parkeren kan gratis in de parkeergarage van de Basiliek.
Vanuit Rhenen: Vanaf de Cuneraweg neemt u op de rotonde net voor Veenendaalde eerste afslag (richting o.a. industrieterrein Nijverkamp). U rijdt dan de Rondweg-Oost op. Deze volgt u rechtdoor over 3 rotondes tot u bij de verkeerslichten komt. Hier slaat u linksaf. De twee volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor. Vervolgens slaat u de eerste weg rechts (Wiltonstraat). Vervolgens eerste links en dan eerste rechts. U vindt de Basiliek aan uw linkerhand. Parkeren kan gratis in de parkeergarage van de Basiliek.

 

LET OP!  Parkeren in de straat is niet toegestaan. Parkeer alstublieft altijd uw auto in de parkeergarage van de Basiliek!