Op 15 september zijn uw voorzitter en adviseur naar een Buitengewone Algemene Vergadering van de Raad van Beheer in Hoogland geweest. Behalve dat er verschillende onderwerpen zijn behandeld, waarover in een latere uitgave meer, is er een demonstratie gehouden over de nieuwe website. Deze website is diezelfde morgen, dus 15 september, ‘de lucht in gegaan’.

site-rvbDe oude website was dermate verouderd dat je er bijna niets meer op kon vinden. Welnu, zoals de site er nu uitziet, is het een grote vooruitgang. De website is overduidelijk. Alle items die je wilt vinden, kun je er ook gemakkelijk op vinden.

Er is een jaar aan gewerkt en er is veel hoor en wederhoor toegepast, waardoor er nu een site is ontstaan die weer een paar jaar mee kan en die voortdurend wordt aangepast. U kunt er dus meteen op kijken en het zelf zien. Verder kunt u zich direct laten registreren. Het icoontje hiertoe vindt u aan de rechterzijde van de homepage.

Of u nu lid, fokker en of bestuurslid bent, u kunt zich registeren, waardoor u de informatie krijgt die voor u is bestemd.

(www.houdenvanhonden.nl of www.raadvanbeheer.nl)

Janny Offereins