Hoi hoi Drentenvriendjes!

Ik ben heel erg benieuwd hoe het met jullie is. Sommigen van jullie kennen de KidzzPagina al en sommigen van jullie lezen misschien voor het eerst dit blad. Ik heb gezien dat er de laatste maanden een heleboel puppy’s naar hun baasjes zijn verhuisd. Heb jij pas een Drentsche Patrijshond pup en wil je graag iets over jezelf en hem/haar vertellen, of wil je iets vragen, dan mag je me altijd mailen!

Je krijgt natuurlijk antwoord van me en misschien sta je de volgende keer wel op de KidzzPagina in de rubriek “Het Voorstelhondje” met je verhaal en foto!

Dit keer geen Voorstelhondje, maar iets heel anders: De Max de Drent prijsvraag!

Wie mogen er meedoen? Alle Drentenvriendjes tot 18 jaar, waarvan tenminste 1 iemand thuis lid is van de DPHCN.

Wat kun je winnen? De hoofdprijs van elke groep is een toffe mok met daarop een afbeelding van je eigen inzending/eigen hond.
De Troostprijzen: voor iedere deelnemer een stickervel met onder andere je eigen Drent.

Wat is de opdracht van de prijsvraag? Voor mijn Drentenvriendjes tot 7 jaar: Maak een knutsel of tekening van je Drent. Maak van deze knutsel of tekening een foto en stuur deze naar mij.

Voor mijn Drentenvriendjes van 7 tot 12 jaar: Maak een foto van je Drent als hij of zij een gekke bek trekt, een “Drentenlip” of iets anders grappigs doet en mail deze naar mij.

Voor mijn Drentenvrienden van 12 tot 18 jaar: Maak een een mooie foto van je Drent met een smartphone/tablet en bewerk deze foto met een zomers thema. Je kunt bijvoorbeeld iets met een filter doen via Facebook/Instagram/Snapchat of iets dergelijks en daar een screenshot van maken. Alles kan, verras me maar!

De voorwaarden: als je meedoet mag je foto gebruikt worden voor in het blad, op de Facebook pagina en voor de troostprijzen. Stuur je bijdrage in een zo groot mogelijk bestandsformaat.

Vermeld bij deelname je naam, die van je hond, je leeftijd en je adres.
Na het verschijnen van dit bericht heb je 4 weken de tijd om je inzending(en) te sturen.

Via de DPHCN Facebookpagina zullen we de inzendingen en prijswinnaars bekend maken.

Mail naar maxdedrent@dphcn.nl en kijk op Facebook op de pagina Drentsche Patrijshonden Club Nederland. (misschien moet je vader of moeder nog even lid worden van deze pagina).
Zet hem op allemaal, ik ben heel benieuwd naar jullie mooie tekeningen, knutsels of foto’s!

Tot de volgende keer en een poot van Max!