Speciaal voor DPHCN is er een fokkers Dashboard ontwikkeld die te vinden is op de pagina “Mijn Fokkers Gegevens”.

Mijn Fokkers Gegevens is een persoonlijk pagina voor actieve fokkers van onze vereniging.

Op deze pagina kan de fokker alle fokmeldingen doen: de dekmelding, de geboortemelding en de melding nestgegevens (voorheen het opgaveformulier pups).

Daarnaast staat heel overzichtelijk welke dekkingen, geboortes en nestgegevens er door de fokker zijn gemeld. Zo heeft de fokker direct inzicht in de fok gegevens en fok geschiedenis van zijn / haar kennel.

Het brengt ook meer gemak mee voor de fokker. Voor alle meldingen geldt dat gegevens die al in een eerdere melding  van een combinatie zijn gedaan automatisch worden overgenomen. Ook kan de fokker een overzicht maken van de eigen honden waarbij de basisgegevens van de hond automatisch worden opgezocht zoals Stamboomnummer, geslacht en geboortedatum

Ook is er een download gedeelte met voor de fokkerij relevante te downloaden documenten.

Mijn Fokkers Gegevens is alleen toegankelijk voor de (actieve) fokkers van onze vereniging. Voor toegang is een fokkers account benodigd. Alle actieve fokkers hebben automatisch dit fokkers account gekregen en kunnen direct met de pagina aan de slag op basis van hun reeds bestaande gebruikersnaam en wachtwoord.

Ook de pagina’s “Verwachte Nesten” en “Pups Geboren” hebben een make over gehad. Kijk er maar eens.