Buitenbeentjes categorie KCM 2024

Na het succes en leuke reacties van verleden jaar, is er weer besloten om een buiten beentjes categorie te organiseren.

Na veel geluiden te hebben gehoord van Drenten eigenaren die door een oneffenheid bij hun trouwe viervoeter niet deel kunnen nemen aan de reguliere keuringen, gaan we dit jaar voor de tweede keer de categorie de buitenbeentjes toevoegen aan deze leuke dag!

Wil je je hond graag laten keuren door een officiële keurmeester met een mooi keurverslag, dan ben je van harte welkom. De keurmeester kan geen officiële kwalificatie aan de hond geven maar hoe leuk is het om wel een mooi rapport te ontvangen?!

Omdat dit een speciale categorie is die we organiseren zullen we de kosten beperken tot € 15,- per hond. Deze kosten kunnen op de dag zelf worden verrekend (contant of via pin) bij het secretariaat.

Uiteraard zijn er ook voor deze klasse mooie prijzen te winnen !

Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer je niet weet of jouw hond hiervoor in aanmerking komt, hieronder een aantal voorbeelden:

  • Niet ingedaalde teelbal(len)
  • Knikstaarten
  • Overbeet of onderbeet
  • Miskleur

…en ongetwijfeld nog meer! Je kunt ons altijd mailen om te vragen of jouw hond hiervoor in aanmerking komt. Dit kan via bovenstaand email adres.

We hopen dat er weer een mooi aantal honden voor deze categorie worden opgegeven en dit een leuke aanvulling is van de klassen tijdens de KCM.

Tot 7 september in Lochem.

De evenementen commissie

Website ontworpen door Broodman Ondersteuning & Advies

De website van de Drentsche Patrijshonden Club Nederland ( DPHCN ) maakt gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen.
Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.