Jubileum KCM Drentsche Patrijshonden Club Nederland

Komt u ook naar onze Clubmatch?

We zijn geopend.....

Maar wie o wie.... wordt de nieuwe Clubwinnaar 2024 bij de Drentsche Patrijshonden Club Nederland.

De Jubileum KampioenschapsClubmatch 2024 is een geheel ontspannen dag voor baas en hond en aan eind nog mogelijkheid mee te doen aan de BBQ.

Dit jaar met een extra feestelijk tintje vanwege het 10 jaar bestaan van de DPHCN.

Er zullen een aantal extra activiteiten gaan komen, hier volgt later meer nieuws over.

Op 7 september 2024 is het zover. Dan houden we weer onze jaarlijkse kampioenschapsclubmatch maar nu wel een speciale want het is de 10e editie. Uiteraard op de vertrouwde locatie De Waltakke in Lochem. De inschrijving is geopend!!

Wij hebben het inschrijfgeld iets verhoogd maar hiervoor krijgt u wel een full colour catalogus die heel bijzonder gaat worden. Daarom is er ook besloten dat elke inschrijver er 1 gaat krijgen.

Het inschrijfgeld is: € 25,00 voor de Jongste Pup en Pup en € 39,00 voor alle andere klassen. Na 1 augustus gaan de prijzen 2,50 omhoog vanaf dan geld voor de 2e ingeschreven hond krijgt u een korting van € 5,00.

Wij doen ons best ook dit jaar weer een mooie prijzentafel voor u te verzorgen. U kunt inschrijven tot en met 27 augustus.

U kunt inschrijven in de volgende klassen:

  • Babyklas vanaf 4 maanden tot 6 maanden
  • Puppyklas vanaf 6 maanden tot 9 maanden
  • Jeugdklas vanaf 9 maanden tot 18 maanden
  • Tussenklas vanaf 15 maanden tot 24 maanden
  • Open klas vanaf 15 maanden
  • Veteranenklas vanaf 8 jaar
  • Fokkersklas vanaf 9 maanden (u bent de fokker en eigenaar van de hond)
  • Gebruikshondenklas vanaf 15 maanden (bewijs meesturen)
  • Kampioensklas vanaf 15 maanden (bewijs meesturen)

Een hond van 15 maanden kan dus in verschillende klassen worden ingeschreven. U moet hier dus een keuze maken. Voor de speciale klassen als kampioensklas, gebruikshondenklas en fokkersklas is het wel duidelijk. Vooropgesteld dat u uw honden in deze klassen wilt inschrijven. Het is namelijk niet verplicht een hond die kampioen is in te schrijven in de kampioensklas. Een hond waarmee wordt gewerkt hoeft ook niet persé ingeschreven te worden in de gebruikshondenklas. U bent hier geheel vrij in. U kent zelf uw hond het beste, dus maakt u uw keuze op basis van de ontwikkeling van uw hond. Een hond van 15 maanden die nog erg speels is of nog niet zover in zijn lichamelijke ontwikkeling is waarschijnlijk beter af in de jeugdklas dan in de open klas. In de open klas kunnen honden staan die al kampioenstitels op hun naam hebben of honden die al wat showervaring hebben.

Via de website van onlinedogshows kunt u zich ook inschrijvingen voor de barbecue.
Ook voor de kind-hondshow kan ingeschreven worden via de website van online dogshow.
Wij zijn erg blij om nu alles via 1 website te laten lopen!

onlinedogshow

Website ontworpen door Broodman Ondersteuning & Advies

De website van de Drentsche Patrijshonden Club Nederland ( DPHCN ) maakt gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen.
Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.