Op volle kracht vooruit

Nieuw bestuur DPHCN: op volle kracht vooruit

Tijdens de buitengewone ledenvergadering van 18 mei 2022 is er een volledig nieuw bestuur* geïnstalleerd nadat eerder in maart het voltallige oude bestuur onverwacht was afgetreden. Een bijzondere situatie die ook gepaard ging met de nodige uitdagingen omdat ineens een nieuwe club mensen zich collectief moest inwerken in allerlei primaire bescheiden, onbekende digitale bestanden, een niet meer naar behoren functionerende website, ontbrekende koppelingen en wachtwoorden die hersteld moesten worden, als mede inschrijvingen en adreswijzigingen bij de kamer van koophandel moest regelen. Onze eerste prioriteit lag bij het in de lucht krijgen van de geboorte- en dekmeldingen en het organiseren van de kampioensclubmatch. Een tweede prioriteit lag bij het tijdig versturen van het clubblad en het op orde brengen van de financiën. Zoals u hebt kunnen merken heeft dat allemaal wat vertraging opgelopen en is het niet vlekkeloos gegaan, maar inmiddels zijn we weer aardig bij de les. De website is onderhanden genomen en draait weer. Komend jaar gaan we in alle rust kijken naar het verbeteren of zelfs opnieuw bouwen van de website. Daarnaast zijn of worden de verschillende commissies opnieuw opgestart dankzij de inzet van onze vrijwilligers. En met ook hun en uw steun gaan we er een mooi verenigingsjaar van maken. We hopen velen van jullie te ontmoeten op de KCM van 10 september, de Jachtdag en/of  de Nakomelingendag. Meer daarover vindt u elders op de site of in ons clubblad. De DPHCN is springlevend en zoals in de titel genoemd.. volle kracht vooruit!

*Het nieuwe bestuur bestaat uit Paula Steendam, Ali de Regt, Léon de Groot, Antoinette Link, Edwin Poppelaars, Herman Evers en Rob van het Hof. Zij hebben zich in het clubblad 02/2022 voorgesteld.

Website ontworpen door Broodman Ondersteuning & Advies

De website van de Drentsche Patrijshonden Club Nederland ( DPHCN ) maakt gebruikt cookies om de beste ervaring te garanderen.
Door deze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik ervan.