Het verheugt ons u te melden dat wij met ingang van vandaag, 14 oktober 2018,  de beschikking hebben over ZooEasy met de gegevens van ruim 19.500 Drenten!

De afgelopen weken is Gijsbert van Luinen zeer druk bezig geweest om het stamboekbestand wat wij van de Raad van Beheer mochten ontvangen zo om te zetten dat de gegevens, inclusief nestgegevens, in ZooEasy konden worden gezet.

In het kader van de Privacy Wetgeving mocht de Raad van Beheer geen eigenaarsgegevens aan ons leveren die dateren van voor de erkenning van onze vereniging. Die zult u dan ook niet terugzien. Echter is dit geen verlies, omdat voor onze fokkers de afstamming belangrijker is dan wie de eigenaar is of was.

In de komende weken wordt ZooEasy verder ingericht, zodat ook keurverslagen en gezondheidsgegevens zullen worden toegevoegd. Tevens worden alle inteeltcoëfficiënten en dergelijke door ZooEasy doorgerekend.

Alle Donateurs die het mogelijk hebben gemaakt dat wij ZooEasy konden aanschaffen, zal deze week een leesaccount worden verstrekt.

Bent u lid en wenst u een leesaccount te ontvangen? Ga dan naar de website en meldt u aan. Nadat uw lidmaatschap gecontroleerd is, verstrekken wij u het leesaccount. Leest u wel eerst de leesaccount voorwaarden even goed door.

Heeft u vragen dan kunt u die mailen aan info@dphcn.nl